Skip to content

Lecenje Ekcema – Simptomi Uzroci Lecenje

January 1, 2012

Eaculatio Pramematurus Terapija Akupunkturom i Lecenje Ekcema – Fizikalna Terapija. Aparat za Kućno Lečenje otkriva i leči bolest potpuno automatski. Pomoću posebnih slušalica stavljenih preko ušnih školjki LEKOMAT potpuno automatski pregleda i bira odgovarajuće akupunkturne tačke preko kojih vrši lečenje. Posebno je efikasan kod bolesti nervnog sistema, astme, bronhitisa, alergije, stresa. Leči visok krvni pritisak, slabu cirkulaciju, glavobolju, migrenu, depresiju, dijabetes, vrtoglavicu, reumu, spondilozu, išijas, čir na želucu. Za nekoliko minuta automatski smanjuje bolove u želucu, ledjima, vratu, nogama.

Prednost upotrebe LEKOMATA u odnosu na klasičnu akupunkturu: Nepogrešiva dijagnoza i pravilna terapija; Automatsko nalaženje i precizno delovanje na akupunkturne tačke; Istovremeno lečenje svih uzroka poremećaja; Preventivno delovanje na veću vitalnost; Kućna redovna i dugoročna terapija.

Lecenje Mnogih Bolesti i Lecenje Ekcema – Šta Je. Na ušnoj školjci ima 135 akupunkturnih tačaka i Aparat za Kućno Lečenje Akupunkturom LEKOMAT potpuno automatski pronalazi sve obolele organe i automatski bira potrebne akupunkturne tačke preko kojih vrši lečenje. Prilikom upotrebe LEKOMAT-a oseća se blago peckanje i čuje se tiha muzika. Za nekoliko minuta automatski smanjuje bolove u želucu, ledjima, vratu, nogama.

Aparat za Kućno Lečenje LEKOMAT potpuno automatski otkriva i leči bolesti. Leči gotovo sve, a mogu ga koristiti i ljudi koji ništa ne znaju o medicini. Aparat koji je dobio nagradu Eureka u Briselu, te Markonijevu medalju za inovaciju, otkriva i leči bolest potpuno automatski! Javite nam se i može biti vaš.

Cir Na Zelucu I Lecenje i Lecenje Ekcema – Kluba Zdravlja Lekomat. Akupunktura umesto hormonske terapije – Akupunktura može da ublaži najčešće simptome menopauze, kao što su talasi toplote i promene raspoloženja. U studiji koju je objavio časopis ,,Akupunktura u medicini”, turski istraživači su posmatrali 53 žene u menopauzi – 27 je bilo podvrgnuto akupunkturi dva puta nedeljno tokom deset nedelja, što je uključivalo postavljanje igala na određene tačke tela kako bi se oslobodio endorfin, prirodni lek protiv bolova. Ostatak žena je bio podvrgnut lažnoj akupunkturi pomoću tupih igala.

Aparat za Kućno Lečenje Hipertenzije namenjen je korisnicima koji imaju visok krvni pritisak komplikovan sa slabljenjem srčanog mišića, oštećenjem bubrega, arteriosklerozom ili koronarnim bolestima, aparat pomaže regulisanjem komplikacija, a ima efekta i u sprečavanju moždanog udara. Kod hipertenzije u trudnoći kad je upotreba lekova veoma rizična za trudnicu i dete, ovaj aparat se uspešno i bez štetnih efekata može koristiti kao zamena za medikamente.

Nisu vam potrebna uputstva doktora niti poznavanje medicine. Aparat za Kućno Lečenje LEKOMAT sve radi sam automatski – pregleda i zatim obavlja lečenje savremenom akupunkturom bez iglica, bez bola. Leči slabu cirkulaciju, visok krvni pritisak, glavobolju, migrenu, depresiju, vrtoglavicu, reumu, spondilozu, išijas, nesanicu.

Detaljnije na http://Lekomat.Soping.com Lekomat aparat za kućno lečenje koji otkriva i leči bolest potpuno automatski.

Advertisements

From → Uncategorized

Comments are closed.